(+31) 0111-671490   |   youtube  twitter  facebook

Ruim 25 jaar ervaring

Jachtwerf de Grevelingen heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van onderhoud en  reparatie aan zeilschepen en motorboten. Wij bieden een scala aan werkzaamheden en wij hebben  een grote groep watersporters uit binnen- en buitenland, die wij door onze service en kwaliteit tot onze trouwe klantenkring kunnen rekenen.

Wij liften door middel van onze 20 tons botenlift jaarlijks meer dan 350! schepen van sloep tot 44 footer. Schepen die op een trailer gaan dan wel worden opgebokt en worden gestald. In de zomermaanden staan wij ook veel passanten bij die pech hebben of schade hebben opgelopen. Wij trachten hun schip in no-time weer varend te hebben, zodat zij verder van hun tocht of vakantie kunnen genieten.

Bij het onderhoud aan binnen- en buitenboordmotoren hebben wij ervaring met alle merken en types. Van Volvo Penta, Yanmar, Vetus en Suzuki houden wij de meest gangbare onderdelen op voorraad. Door korte lijnen met de dealers van Volvo en Yanmar kunnen bestellingen steeds vlot worden afgehandeld. Van Vetus zijn wij sinds 2000 dealer. Wij kunnen daardoor scherpe kortingen bedingen en aansluiten bij landelijke acties en aanbiedingen. 

Wij zijn een erkend schadereparatiebedrijf en hebben al vele jaren goede contacten met expertisebureaus en schadeverzekeraars. Wij herstellen schades aan interieur en exterieur (hout, staal, polyester). Wij zorgen dat uw zeilen bij de juiste zeilmaker komen, dat uw verstaging weer op en top veilig is en dat uw vlot en brandblusser gekeurd worden. Wij zijn gecertificeerd gaskeuringsbedrijf en lid van de Hiswa.

Voor ons bedrijf is een paar jaar geleden een fraaie steiger aangelegd, voorzien van electra en water. Hier kunnen schepen worden afgemeerd voor reparatie/onderhoud. Wij bieden langs deze steiger ook de schepen aan van de jachtmakelaardij.

Op de Jachtwerf pagina vindt u nadere informatie over de werf en werkplaats.